ich-zapfe

2-ørers slangeklemme 4 mm, galvanisert, 100 stk


Artikkelnummer 443953

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 168.56
NOK 134.83 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

2-ørers slangeklemme 4 mm, galvanisert, 100 stk

Disse 2-ørers slangeklemmene er den ideelle løsningen for å sikre at slanger og rør forblir sikkert festet og i riktig posisjon. Med en bredde på 7 til 9 mm passer de perfekt til slanger på 4 mm, og deres galvaniserte konstruksjon sikrer en lang levetid uten rust eller korrosjon.

Egenskaper:

  • 100 stk galvaniserte slangeklemmer
  • Bredde: 7 - 9 mm
  • Passer til slanger på 4 mm
  • Sikrer at slanger og rør sitter godt fast

Den galvaniserte overflaten av disse klemmene gir en ekstra lag av beskyttelse mot vær, fuktighet og kjemiske korrosjonsmidler, noe som gjør dem ideelle for både innendørs og utendørs bruk. Uansett om det er i biler, motorer, maskiner, hjem eller hage, vil disse klemmene sikre at slanger og rør forblir på plass, og dermed eliminere risikoen for lekkasjer og skader.

Med pakken som inneholder 100 stykker, har du mer enn nok til å dekke alle dine behov. Disse klemmene er enkelt å montere og kan justeres etter behov, noe som gjør dem svært allsidige og praktiske å bruke.

Bruk:

Enten du er en profesjonell mekaniker eller en ivrig hobbyist, vil disse 2-ørers slangeklemmene være uvurderlige for å opprettholde integriteten til slanger og rør. Bruk dem til å sikre radiatorer, luftinntak, bremser eller drivstoffsystemer i biler. I husholdningen kan de være nyttige for å holde vannslanger eller hageslanger på plass uten risiko for vannlekkasjer.

Denne pakken med 100 stk er også et smart valg for bedrifter eller verksteder som trenger pålitelig utstyr for sine reparasjoner og vedlikeholdsoppgaver. Å ha et tilstrekkelig antall klemmer tilgjengelig vil spare deg for tid og frustrasjon mens du sikrer at arbeidet blir gjort riktig første gang.

Ved å investere i disse galvaniserte 2-ørers slangeklemmene, investerer du i sikkerheten og effektiviteten til ditt arbeid. Med deres pålitelige ytelse og holdbare konstruksjon kan du være trygg på at slanger og rør forblir på plass, uansett påkjenninger de utsettes for.

Oppgrader din verktøykasse i dag med disse praktiske og pålitelige 2-ørers slangeklemmene. Ta kontroll over dine prosjekter og oppgaver med den ekstra sikkerheten og stabiliteten disse klemmene gir.

Bestill din pakke med 100 stk galvaniserte 2-ørers slangeklemmer nå, og opplev den enkleheten og påliteligheten de tilbyr for dine slange- og rørsikringsbehov.

Vare-ID 452353
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Innhold 1 stykke
Vekt 100 g
Netto vekt 100 g
dimensjoner 13×9×4mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: